Nemzetközi mentorprogram

 MENTORING ACROSS BORDERS: HATÁROKON ÁTÍVELŐ MENTORÁLÁS projekt célja, hogy összekapcsolja a 18-30 év közötti fiatalokat olyan idősebb szakemberekkel, akik önkéntesként segítenek a személyes vagy szakmai elakadásiakban, a készségek kialakításában, a munkakeresésben vagy éppen a váltásban. Az önkéntes mentorok 9 országból olyan szakemberek, akik szeretnék a tudásukat megosztani. 

 

A fiatal egy online felületen regisztrálva választhatja ki a számára szimpatikus mentort, azok közül, akiket a rendszer az általa megadott paraméterek alapján javasol neki. Ha szimpatikusak egymásnak, akkor közösen döntik el, hogy mikor, hányszor, hogyan (online vagy személyesen) találkoznak és milyen témán dolgoznak. A fiatal kiválaszthatja, hogy milyen nyelven szeretné a mentorálást kérni. Jelenleg 112 mentor közül választhatnak 9 országból: Albánia, Belgium, Bulgária, Ciprus, Németország, Görögország, Magyarország, Olaszország és Lengyelország. Lehet magyar vagy angol nyelven regisztrálni, a nyelvet a jobb felső sarokban tudja kiválasztani.

 

FIATALKÉNT ITT LEHET REGISZTRÁLNI:

https://platform.eumentoring.eu/hu/register/mentee

 

Ha ismersz olyan szervezetet, embereket, akiket érdekelne ez a program, akkor kérlek továbbítsd nekik is a lehetőséget, mert mind mentorokat, mind mentoráltakat várunk a felületre.

A MENTOR itt tud jelentkezni: https://platform.eumentoring.eu/hu/register/mentor

 

Függelék információk:

felhivas_fiatalok 4.pdf

Mentort keresel_MAB_felhivas_fiatalok2024.pdf

MAB-bemutatkozo_szorolap.pdf

 

Legutóbbi frissítés: 2024. 03. 21. 14:06